Οι Πρώτες Φωτογραφίες Του WiFi-μόνο Sony Xperia Z Ultra

Οι Πρώτες Φωτογραφίες Του WiFi-μόνο Sony Xperia Z Ultra

Ζωντανές φωτογραφίες από τη WiFi-μόνο έκδοση του Sony Xperia Z Ultra ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας μετά την αποκάλυψή του στο AnTuTu benchmark και το FCC. Με κωδικό μοντέλου SGP412, το Xperia Z Ultra Wi-Fi διέρρευσε μαζί με το εγχειρίδιο χρήσης του, οπότε είμαστε 100% σίγουροι ότι είναι πραγματικό κινητό-tablet.

Ουσιαστικά η WiFi-μόνο έκδοση του Sony Xperia Z Ultra είναι ένα tablet το οποίο εξωτερικά είναι ίδιο με το phablet Sony Xperia Z Ultra. Εσωτερικά έχουν γίνει αλλαγές ώστε να ‘φύγει’ η δυνατότητα σύνδεσης σε 4G δίκτυα όμως τα υπόλοιπα εξαρτήματα έχουν παραμείνει τα ίδια: Snapdragon 800 επεξεργαστής με Adreno 330 GPU, 2GB RAM, 32GB χωρητικότητα και 8-megapixel κάμερα. Κάτω από το γυάλινο πίσω μέρος υπάρχει μια 3,000mAh Li-Ion μπαταρία – 50mAh λιγότερα από τη 3G έκδοση. Η οθόνη είναι επίσης η ίδια στις 6,3-ίντσες, full HD.

Η Sony αναμένεται να ανακοινώσει αυτό το tablet στην MWC τον Φεβρουάριο. Τελευταία ακούγεται πως θα το λανσάρει σαν tablet αλλά δεν το ξέρουμε ακόμα. Παρακάτω είναι κάποιες εικόνες του.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.