Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Δελτίο Τύπου

500.000 Συνδρομητές Σταθερής Και Internet Επιλέγουν WIND

Η WIND το γιορτάζει, προσφέροντας ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ το F-secure SAFE, αξίας 59,90€, για ασφαλή πλοήγηση και συναλλαγές στο Internet

Μισό εκατομμύριο συνδρομητές Σταθερής τηλεφωνίας και Internet είναι η καλύτερη αφορμή για ένα μοναδικό δώρο Χριστουγέννων για όλους. Τη βραβευμένη λύση προστασίας F-Secure SAFE, για ασφάλεια πλοήγησης στο Internet, ηλεκτρονικών αγορών και τραπεζικών συναλλαγών από όλες τις συσκευές αξίας 59,90€, προσφέρει δωρεάν για έναν ολόκληρο χρόνο η WIND και στους 500.000 συνδρομητές Σταθερής και Internet WIND, χωρίς κάποια επιπλέον δέσμευση.

Με συνεχείς επενδύσεις για την ανάπτυξη του δικτύου σταθερής τηλεφωνίας & γρήγορου Internet, η WIND σήμερα διαθέτει 4.400χλμ εθνικό δίκτυο οπτικών ινών και 250 συνεγκαταστάσεις σε τηλεπικοινωνιακούς κόμβους που καλύπτουν Αθήνα, Θεσσαλονίκη και 80 ακόμη πόλεις. Σε επίπεδο κάλυψης στη σταθερή τηλεφωνία και το ευρυζωνικό ιντερνετ, αυτή σήμερα φτάνει το 70% των εγκατεστημένων τηλεφωνικών γραμμών σε όλη τη χώρα, ενώ ένας στους δυο πελάτες κινητής τηλεφωνίας WIND επιλέγει και σταθερή WIND για μεγαλύτερη οικονομία, γεγονός που επιβεβαιώνει τη στρατηγική επιλογή της εταιρείας να συνεχίσει να επενδύει στην περαιτέρω σύγκλιση υπηρεσιών, προς όφελος των καταναλωτών.

Το F-Secure SAFE καλύπτει την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο από όλες τις συσκευές PC, Mac, Smartphone και Tablet (Android, iOS & Windows Phone) και η WIND το προσφέρει δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές σταθερής για χρήση σε έως 3 συσκευές της επιλογής τους. Για την εγκατάσταση της βραβευμένης λύσης προστασίας F-Secure SAFE οι συνδρομητές σταθερής της WIND μπορούν να επισκεφθούν το wind.gr/safe .

Μοιράσου το με τους φίλους σου: