Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Δελτίο Τύπου

WIND: Νέα υπηρεσία για Internet στις διακοπές με €5/ημέρα

Τη νέα υπηρεσία Daily Internet Service προσφέρει σε ξενοδόχους και κάθε είδους τουριστική επιχείρηση η WIND σε συνεργασία με τη FED HATTA στο πλαίσιο προώθησης του εγχώριου τουριστικού προϊόντος. Η υπηρεσία έρχεται να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες για γρήγορο internet, κυρίως των εισερχόμενων τουριστών, με χαμηλό κόστος, εύκολη απόκτηση, και χρήση εντός και εκτός ξενοδοχείου.

Η υπηρεσία Daily Internet Service παρέχεται μέσα από το 4G Internet Kit – powered by WIND – που διαθέτει 4G MiFi με ταχύτητες download έως 150Mbps, ασύρματη χρήση για μεγαλύτερη ευκολία, υποστήριξη έως και 10 συσκευών ταυτόχρονα, μπαταρία έως 6 ώρες και αυτόματη ενεργοποίηση του ημερήσιου πακέτου χωρίς καμία διαδικασία.

Με την υπηρεσία Daily Internet Service η επιχείρηση μπορεί να:

  • Προφέρει απεριόριστο internet 2GB, από 5€ την ημέρα, για τους πελάτες της, μέσα κι έξω από τον χώρο διαμονής τους
  • Πληρώνει μόνο για τις ημέρες χρήσης της υπηρεσίας
  • Καθορίζει το κόστος της υπηρεσίας για τους πελάτες της
  • Δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες από το εξωτερικό να μη χρησιμοποιούν υπηρεσίες data roaming

To Daily Internet Service έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών της WIND ειδικά σχεδιασμένα για ξένους επισκέπτες, με στόχο την προώθηση και ανταγωνιστική τοποθέτηση του εγχώριου τουριστικού προϊόντος και την ανάδειξη της Ελλάδας σε έναν από τους πλέον ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς. Ήδη η εταιρεία διαθέτει το πακέτο WIND Tourist Pack μέσω των μελών και συνεργατών της FED ΗΑΤΤΑ.

Για πληρέστερη ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.wind.gr/gr/gia-tin-epiheirisi/mobile-broadband/daily-internet-service/ και το http://www.hatta.gr/

Μοιράσου το με τους φίλους σου: