Διπλή διάκριση για την WIND στα Energy Awards 2015

Διπλή διάκριση για την WIND στα Energy Awards 2015

Με δύο Silver βραβεία στις κατηγορίες Energy and Fuel Efficiency και Energy Efficiency/Τηλεπικοινωνίες των Energy Mastering Awards 2015 τιμήθηκε η WIND για πρακτικές που εφάρμοσε το τρέχον έτος με σκοπό την μείωση κατανάλωσης καυσίμου και ενέργειας.

Στην ενότητα Energy Efficiency Management η WIND κέρδισε το βραβείο Silver στην κατηγορία Energy and Fuel Efficiency για το έργο μείωσης της κατανάλωσης πετρελαίου στους σταθμούς βάσης κινητής τηλεφωνίας. Στο τέλος του 2014 η εταιρεία λειτούργησε 65% λιγότερες γεννήτριες, εκ των οποίων το 85% ήταν υβριδικές. Η κατανάλωση diesel στις μονίμως λειτουργούσες γεννήτριες μειώθηκε κατά 78% σε σχέση με την αρχική κατάσταση, ενώ η παραγωγή ρύπων από την κατανάλωση καυσίμου για τις γεννήτριες 24ωρης λειτουργίας σημείωσε 76% μείωση.

Η δεύτερη σημαντική διάκριση σημειώθηκε στην ενότητα Energy Efficiency Solutions όπου η WIND απέσπασε βραβείο Silver στην κατηγορία Energy Efficiency/Τηλεπικοινωνίες για τις δράσεις μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας και εκπεμπόμενων ρύπων από επεμβάσεις σε κτίρια και εξοπλισμούς. Η εταιρεία παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας έχοντας επενδύσει έως σήμερα συνολικά 2,7 δις ευρώ σε υποδομές. Αποτέλεσμα αυτών των ενεργειών ήταν και η μείωση στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας κατά 20% από το 2010 με ταυτόχρονη μείωση στους ρύπους κατά 27%.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.