Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Δελτίο Τύπου

Wind F2G #crew: Νέο οικονομικό πακέτο για νέους έως 20 ετών

Το F2G παρουσιάζει το πρώτο πακέτο ολοκληρωμένης επικοινωνίας σχεδιασμένο αποκλειστικά για νέους έως 20 χρονών. Το F2G #crew δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους νέους να μιλούν ελεύθερα με όλους τους φίλους τους, και να μοιράζονται κάθε όμορφη και ανέμελη στιγμή της καθημερινότητας τους στα social media, με τις εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες του νέου 4G δικτύου της WIND.

Οι νέοι που θα έρθουν στο F2G #crew, μπορούν πλέον να απολαμβάνουν αποκλειστικά:

  • 200’ προς όλους & 1GB μόνο με 5€
  • 100’ προς όλους Online BONUS
  • Free  κλήσεις 3’’ (τριών δευτερολέπτων) για ξέγνοιαστη επικοινωνία ακόμα και χωρίς κάρτα με την υπηρεσία Walkie – Talkie

Με το νέο απίστευτα ευέλικτο και οικονομικό πρόγραμμα F2G #crew, και την έξυπνη υπηρεσία Walkie – Talkie,  ο εκάστοτε συνδρομητής ακόμα και αν του έχουν τελειώσει τα δωρεάν λεπτά από πακέτα και bonus, μπορεί να πραγματοποιήσει κλήσεις με διάρκεια 3’’ προς όλους χωρίς να χρεώνεται η κάρτα του. Το F2G #crew κάνει ότι χρειάζεται για να δώσει στην κάρτα του χρήστη ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Όσοι ενδιαφερόμενοι είναι ως 20 ετών, μπορούν να αποκτήσουν το νέο F2G μέσω του  www.f2g.gr/crew ή από οποιοδήποτε κατάστημα WIND.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στο website της εταιρείας www.wind.gr.

Wind F2G #crew

Μοιράσου το με τους φίλους σου: