Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Δελτίο Τύπου

WIND: Ήρθε το προσιτό VR headset Jelly για Android και iOS κινητά

Η εικονική πραγματικότητα έφτασε στα καταστήματα WIND με την αποκλειστική διάθεση των VR γυαλιών Jelly!

Με νέα βελτιωμένα υλικά κατασκευής, τα VR γυαλιά Jelly είναι εξαιρετικά ελαφριά και έχουν υψηλή αντοχή. Οι φακοί τους, από την Japan’s Musashispray technology, έχουν μέγεθος 42 mm για καλύτερη ποιότητα θέασης και διαθέτουν υψηλή φωτεινότητα και aspherical σχεδιασμό ώστε να ταιριάζει σε όλους χωρίς παραμορφώσεις.

Χάρη στην τεχνολογία τους ο χρήστης δεν νιώθει οπτική κόπωση ακόμη και αν τα χρησιμοποιήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, εξασφαλίζοντας έτσι καλύτερη ποιότητα θέασης και μεγαλύτερη απόλαυση. Ενώ οι χρήστες που έχουν μυωπία μπορούν να τα χρησιμοποιούν χωρίς να βγάλουν τα γυαλιά τους!

Ο κόσμος της εικονικής πραγματικότητας ανοίγει μπροστά στα μάτια του χρήστη των VR γυαλιών της Jelly, με μια απλή κίνηση. Το κινητό τηλέφωνο μπαίνει στην ειδική θήκη και ο χρήστης απολαμβάνει τις Virtual Reality εφαρμογές που έχει κατεβάσει από το Google Play Store ή το App store: τρισδιάστατα παιχνίδια, ταινίες που θα παρακολουθήσει σε οθόνη 65″, εκπαιδευτικές εφαρμογές, κα.

Συμβατά με Android & iOS συσκευές 3.5″ – 6″, τα νέα VR γυαλιά Jelly που φέρνουν αποκλειστικά τα καταστήματα WIND στην αγορά, κάνουν την εικονική πραγματικότητα πιο προσιτή από ποτέ, χάρη στην εκπληκτική τιμή τους: μόνο 29,90 ευρώ!

Για όσους θέλουν να απολαύσουν ακόμα πιο έντονα την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας, τα καταστήματα WIND διαθέτουν και τηλεχειριστήριο που συνδέεται μέσω Bluetooth, για χρήση σαν κονσόλα παιχνιδιών.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: