Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Windows 10: Για 10 Χρόνια Θα Λαμβάνετε Δωρεάν Updates

Windows 10 on laptop

Η Microsoft ξεκαθάρισε τα πράγματα μιλώντας για τις ενημερώσεις που θα λαμβάνουν τα Windows 10. Ήδη γνωρίζουμε ότι οι ενημερώσεις θα γίνονται αμέσως και θα είναι αναγκαστικές για τους χρήστες της έκδοσης Home και θα μπορούν να αναβληθούν για μερικούς μήνες για όσους τρέχουν την έκδοση Pro.

Μιλώντας στο ZDNet, εκπρόσωπος του αμερικάνικου κολοσσού επιβεβαίωσε ότι τα updates θα γίνονται εντελώς δωρεάν για όλους τους χρήστες, είτε αυτοί αναβαθμίστηκαν δωρεάν τον πρώτο χρόνο είτε αγόρασαν το λειτουργικό κανονικά. Μάλιστα, για 10 χρόνια θα προσφέρονται ενημερώσεις. Για τα πρώτα πέντε χρόνια θα υπάρχει πλήρη υποστήριξη των Windows 10 και για τα υπόλοιπα πέντε οι χρήστες θα λαμβάνουν μονάχα διορθώσεις σφαλμάτων και κενών ασφαλείας.

Η Microsoft εξασφαλίζει την παράδοση των ενημερώσεων ακόμα και αν ο κατασκευαστής του υπολογιστή ή του tablet σταματήσει να το υποστηρίζει.

Η αλήθεια είναι ότι κάποια από τα χαρακτηριστικά που ίσως προστεθούν στα 10 ίσως να μην υποστηρίζονται από τον υπολογιστή σε δύο-τρία χρόνια αλλά η εταιρία θα συνεχίζει να στέλνει updates για ενίσχυση της ασφάλειας και τη διόρθωση προβλημάτων. Πάντως ήδη κάποια χαρακτηριστικά των Windows 10 δεν θα υποστηρίζονται εξ αρχής από τους υπολογιστές, όπως αυτό που περιλαμβάνεται στο Windows Hello και επιτρέπει το ξεκλείδωμα της συσκευής με την ανάγνωση της ίριδας επειδή χρειάζεται ειδικό hardware που λίγα PC έχουν.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: