Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Μπορείτε ακόμα να κατεβάσετε δωρεάν και επίσημα τα Windows 10

Η δωρεάν αναβάθμιση από τα Windows 7, 8 ή 8.1 στα Windows 10 έληξε στις 29 Ιουλίου, και τώρα η Microsoft ζητάει $119 για τα Windows 10 Home ή $199 για τα Windows 10 Pro άμα θέλετε να κάνετε αναβάθμιση. Εκτός όμως αν γνωρίζετε αυτό το κόλπο!

Η Microsoft αποφάσισε να προσφέρει τα Windows 10 δωρεάν σε όσους χρησιμοποιούν βοηθητικές τεχνολογίες, όπως εργαλεία ανάγνωσης οθόνης, «για να βελτιώσουν την εμπειρία των ανθρώπων που χρησιμοποιούν αυτές τις τεχνολογίες.» Ωστόσο η εταιρία δεν επιβεβαιώνει άμα χρησιμοποιείτε αυτά τα εργαλεία και δεν αναγκάζει τον κόσμο να τα χρησιμοποιήσει.

Επομένως, το μόνο που έχετε να κάνετε για να κατεβάσετε τα Windows 10 εντελώς δωρεάν, και φυσικά νόμιμα, είναι να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο, να κατεβάσετε το απαραίτητο αρχείο πατώντας στο κουμπί «UPGRADE NOW» και να προχωρήσετε στην αναβάθμιση.

Να θυμίσουμε ότι η Microsoft στις 2 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το πρώτο μεγάλο update, το Windows 10 Anniversary Update, το οποίο προσφέρει πολλές προσθήκες όπως υποσύστημα Linux για να τρέχετε εφαργμογές του Ubuntu και τερματικό, νέες λειτουργίες ασφαλείας με χρήση βιομετρικών στοιχείων στο Windows Hello (για είσοδο στον υπολογιστή) και στον Microsoft Edge browser για είσοδο σε ιστοσελίδες, βελτιωμένο Windows Defender, υποστήριξη extensions στον Microsoft Edge browser (όπως LastPass και AdBlock Plus), πρόσβαση στην ψηφιακή βοηθό Cortana από την οθόνη κλειδώματος, συγχρονισμός των ειδοποιήσεων απ’ όλες τις συσκευές του χρήστη και υποστήριξη του Xbox Play Anywhere για αγορά παιχνιδιού από το Windows Store και δυνατότητα να παίξεις σε οποιαδήποτε συσκευή.

Η Microsoft δεν έχει ανακοινώσει πότε θα σταματήσει να προσφέρει την δωρεάν αναβάθμιση για όσους χρησιμοποιούν βοηθητικές τεχνολογίες.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: