Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Windows 8: Προγραμματίστε εφαρμογές σε C#, HTML/CSS ή JavaScript

Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που εντυπωσίασε όλους τους προγραμματιστές είναι το ότι η Microsoft έκανε πραγματικότητα το να μπορούμε να προγραμματίσουμε κανονικές εφαρμογές για τα νέα Windows 8 σε C#, HTML/CSS ή JavaScript χωρίς να χρειάζονται γνώσεις της C++. Αυτό σημαίνει ότι ένας κατασκευαστής ιστοσελίδων που ξέρει πολύ καλά την HTML, θα μπορεί να γράψει εφαρμογές σε όποια γλώσσα θέλει χωρίς να υπάρχει διαφορά.

Όπως βλέπετε και από τη παραπάνω εικόνα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όποια γνωστή γλώσσα θέλουμε για να αναπτύσσουμε εφαρμογές είτε με Metro στυλ είτε κανονικές (Desktop). Μόλις τη φτιάξουμε μπορούμε να τη δημοσιεύσουμε εύκολα στο Windows App Store με δική μας περιγραφή, εικόνες και τιμή.

Άμα λοιπόν είστε προγραμματιστής, κατεβάστε τώρα τα Windows 8 Developer Preview και αρχίστε αν αναπτύσσετε τις δικές σας εφαρμογές.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: