Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Αποκαλύφθηκαν Οι Τιμές Των Windows 8.1

Windows 8.1 Boxes

Η Microsoft έκανε γνωστό πόσο θα κοστίσει στον κόσμο για να κάνει αναβάθμιση στα Windows 8.1 στον υπολογιστή του, και οι τιμές δεν μας εκπλήσσουν.

Η αμερικάνικη εταιρία ακολούθησε την ίδια πολιτική και με τα Windows 8. Έτσι αν δεν έχεις ήδη Windows 8 θα πρέπει να πληρώσεις 119,99€ για την ‘απλή’ έκδοση των 8.1, ή 199,99€ για τα 8.1 Pro. Όσοι έχουν Windows 8/8 Pro θα λάβουν τα 8.1 δωρεάν σαν update. Κάποια έκπτωση για όσους έχουν XP/Vista/7 δεν υπάρχει.

Τα Windows 8.1 θα κυκλοφορήσουν στις 17 Οκτωβρίου για δωρεάν ενημέρωση στα 8, ενώ στις 18 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η κυκλοφορία τους για αγορά από τους ενδιαφερόμενους.

Συνοπτικά, τα 8.1 βελτιώνουν την συνολική εμπειρία του χρήστη. Το νέο λειτουργικό φέρνει πολλές βελτιώσεις σε τομείς όπως η εξατομίκευση, τον Internet Explorer 11, αναζήτηση με τη βοήθεια του Bing, βελτιωμένες προ-εγκατεστημένες εφαργμογές στην Αρχική, αλλά και νέες, και βελτιωμένα Windows Store και SkyDrive.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: