Κυκλοφόρησαν Τα Windows 8.1

Το Κουμπί Έναρξη Επιστρέφει Στα Windows 8.1 Άλλα Όχι Όπως Παλιά

Windows 8.1 Start Desktop

Η υπόσχεση για αναβάθμιση των Windows 8 σε Windows 8.1 έγινε πραγματικότητα. Η Microsoft επιτρέπει πλέον στους χρήστες PC που έχουν τα Windows 8 να κατεβάζουν και να εγκαθιστούν την νέα δωρεάν αναβάθμιση τους, με νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.

Αν δεν έχετε τα Windows 8 εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, η Microsoft έχει φροντίσει και για αυτό, διαθέτοντας προς πώληση μέσω αναβάθμισης τα Windows 8.1 για 88€ ή τα Windows 8.1 Pro για 145€ από το site της. Ωστόσο γίνεται πλέον δυνατή και η αναβάθμιση σε όσους έχουν τα βασικά Windows 8.1 σε Windows 8.1 Pro για 74€ μέσω του πακέτου Windows 8.1 Pro Pack.

Την Παρασκευή 18/10/2013 θα ξεκινήσει η διάθεση τους με τον κλασικό τρόπο, δηλαδή οι λιανοπωλητές θα αρχίσουν να πωλούν DVD δίσκους των Windows 8.1 και Windows 8.1 Pro για τους ανθρώπους που θέλουν να εγκαταστήσουν το λειτουργικό σύστημα με τον παλιό τρόπο.

Να υπενθυμίσουμε ότι στα Windows 8.1 επιστρέφει το κουμπί Start που σε μεταβιβάζει στην οθόνη Start, και οι υπόλοιπες αλλαγές έχουν γίνει σε αυτή την οθόνη – έχουν αναβαθμιστεί όλες οι βασικές εφαρμογές του συστήματος, όπως Windows Store και Xbox Music, υπάρχουν 3 μεγέθη για τα Tiles και έχεις πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης για να γίνει ακόμα πιο προσωπικό. Για όσους δεν χρησιμοποιούν την οθόνη Start μπορούν να βάλουν να ανοίγει κατευθείαν ο υπολογιστής στο κλασικό desktop. Όσοι έχουν Windows 8 μπορούν να τα κατεβάσουν δωρεάν από το Windows Store και οι υπόλοιποι πρέπει να τα αγοράσουν.

Τέλος, να θυμίσουμε επίσης ότι κυκλοφόρησε και η επίσημη εφαρμογή του Facebook για Windows 8.1.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.