Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Τα Windows 9 Θα Διαθέτουν Λειτουργίες Ανάλογα Τη Συσκευή

Skype for Windows 8

Τα Windows 9 θα αποκαλυφθούν επίσημα τον Απρίλιο του 2015 άλλα έχουμε ήδη τις πρώτες πληροφορίες για το πως θα λειτουργούν. Οι πληροφορίες έρχονται από αξιόπιστες πηγές, οπότε δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε την εγκυρότητά τους.

Σύμφωνα με αυτές, η δοκιμαστική έκδοση των νέων Windows (με κωδική ονομασία Threshold) θα είναι διαθέσιμη το φθινόπωρο του 2014 και θα φέρει σημαντικές αλλαγές για να γίνουν αρεστά σε αυτούς που δεν τους άρεσε το γραφικό περιβάλλον των Windows 8. Μία από αυτές θα είναι η οθόνη Start η οποία θα συμπεριφέρεται ως εξής:

  • Στους χρήστες desktop και laptop (με πληκτρολόγιο και ποντίκι) θα είναι κρυμμένη με δυνατότητα ενεργοποίησης.
  • Στους χρήστες υβριδικών συσκευών (πχ με αφαιρούμενο πληκτρολόγιο) θα είναι προεπιλεγμένη αλλά με δυνατότητα αλλαγής στην Επιφάνεια Εργασίας όπως γίνεται τώρα ανάλογα αν υπάρχουν πληκτρολόγιο/ποντίκι συνδεδεμένα ή όχι.
  • Στους χρήστες tablet θα είναι προεπιλεγμένη.
  • Στους χρήστες tablet με Windows RT ή smartphone ή συσκευής κάτω των 10 ιντσών δεν θα υπάρχει Επιφάνεια Εργασίας.

Με την παρουσίαση των Windows 9 θα παρουσιαστεί και η έκδοση Office Touch προσαρμοσμένη για το Metro/Modern UI της εταιρίας, αποκλειστικά για συσκευές με οθόνη Start.

Όσον αφορά το κλασικό κουμπί Start (το οποίο ακούγεται πως θα επιστρέψει με το Windows 8.1 Update 2 μέσα στον χρόνο), η Microsoft στο συνέδριο Build είχε αποκαλύψει μια πιθανή μορφή του που θα περιλαμβάνει βελτιώσεις και αλλαγές σε όλους τους τομείς. Η βασική ιδέα είναι η ύπαρξη των Live Tiles στο Start Menu που θα παρέχουν πρόσβαση σε Modern UI Apps αλλά και σε παραδοσιακές εφαρμογές. Η Microsoft θέλει επίσης οι εφαρμογές που κατεβαίνουν από το Store να βρίσκονται τακτοποιημένες στην επιφάνεια εργασίας όπως οι συντομεύσεις των παραδοσιακών εφαρμογών.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: