Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Νέα Screenshots Από Τα Windows 9 Δείχνουν Το Start Menu

Windows 8 Lenovo AiO

Το Start Menu επιστρέφει στα Windows 9 και αυτό δεν είναι έκπληξη. Η ίδια η Microsoft το παρουσίασε σε μια πρώιμη μορφή στο συνέδριο Build 2014 και τώρα νέα screenshots έρχονται να αποκαλύψουν τι μας επιφυλάσσει το μέλλον των Windows.

Οι εικόνες προέρχονται από το site myce το οποίο είναι αξιόπιστο στις διαρροές του. Η λήψη των screenshots έγινε στην έκδοση #9795 που προς το παρόν έχει την ονομασία «Windows 8.1 Pro.» Η Microsoft θα χρησιμοποιεί αυτή την ονομασία για την επόμενη έκδοση των Windows μέχρι η ανάπτυξη των Windows 9 να έχει φτάσει σε ένα σημαντικό στάδιο.

Όπως βλέπουμε από τις εικόνες, το Start Menu είναι ίδιο με αυτό που παρουσίασε η Microsoft και δεν λείπουν τα Live Tiles για πρόσβαση σε εφαρμογές Metro/Modern. Επίσης βλέπουμε μια εφαρμογή Metro/Modern, συγκεκριμένα το Store, να είναι ανοιχτή σαν κανονικό παράθυρο και όχι σε πλήρη οθόνη που γίνεται αναγκαστικά τώρα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος θα μάθουμε στο συνέδριο BUILD 2015 τον Απρίλιο του 2015 αλλά σίγουρα πιο πριν θα έχουμε δει τα νέα χαρακτηριστικά από διαρροές.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: