[ΦΗΜΕΣ] Τα Windows 9 ‘Threshold’ Έρχονται Τον Απρίλιο Του 2015

Η Τελευταία Διαφήμιση Της Microsoft Για Τα Windows 8 Κοροϊδεύει Το iPad Με Τη Βοήθεια Του Siri

Windows 8 Less talking, more doing

Πιστεύεται ότι η Microsoft ετοιμάζει να κυκλοφορήσει τα Windows 9, η επόμενη μεγάλη αναβάθμιση του λειτουργικού της για PC, τον Απρίλιο του 2015 και αναμένεται να κάνουν ανακοίνωση στο BUILD 2014.

Ο Paul Thurrott, γνωστός που αποκαλύπτει πληροφορίες για τα μελλοντικά προϊόντα της Microsoft, δημοσίευσε στο website του (SuperSite for Windows) πληροφορίες για τα σχέδια της εταιρίας. Τον Απρίλιο του 2015, λοιπόν, αναφέρει πως η εταιρία θα ανακοινώσει το Windows 9 ‘Threshold’.

Μέχρι τώρα πιστεύαμε ότι το ‘Threshold’ είναι μια έκδοση με τα 8.1 ‘Blue’ ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft έχει πιο μεγάλα σχέδια για αυτό. Ή δεν θα δούμε κάποια άλλη αναβάθμιση των Windows μέχρι του χρόνου. Στις πληροφορίες που μοιράστηκε ο Thurrott έχουμε και το “Metro 2.0,” μια νέα έκδοση του Metro/Modern UI η οποία θα είναι πιο ‘ώριμη’ και χρηστική από τη τωρινή.

Ο Paul πιστεύεται πως η Microsoft θα κάνει μια ανακοίνωση σχετικά με τα Windows 9 στο φετινό BUILD 2014 τον Απρίλιο αυτού του χρόνου, αλλά δεν θα κάνει pre-alpha εκδόσεις διαθέσιμες για τους προγραμματιστές ακόμα. Τα νέα Windows φημολογούνται πως έχουν 3 στάδια ανάπτυξης πριν φτάσουν στη τελική έκδοση για τους κατασκευαστές.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.