Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Windows App Store | Το νέο κατάστημα εφαρμογών της Microsoft αποκαλύφθηκε


Τα Windows 8 όπως όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά αναπτύσσονται αυτή τη στιγμή από τη Microsoft. Επίσης ξέρουμε ότι η Apple έφτιαξε το Mac App Store. Έτσι, σαν καλή αντίπαλος που είναι η εταιρία του Bill Gates, έφτιαξε και αυτή το δικό της κατάστημα εφαρμογών που δεν θυμίζει καθόλου το Mac App Store. Η ονομασία του είναι ‘Windows App Store’ και μπορείτε να το δείτε στην παραπάνω φωτογραφία που δημοσιεύτηκε χθες στο διαδίκτυο.

Από τη φωτογραφία διακρίνουμε ότι ήδη υπάρχουν στο κατάστημα διάφορα γνωστά προγράμματα όπως το Angry Birds, το Opera και διάφορες εφαρμογές/παιχνίδια της ίδιας της εταιρίας, όπως το Messenger, τα παιχνίδια, καθώς και τα ίδια τα Windows 7!
Στο Windows App Store υπάρχουν φυσικά κατηγορίες, αναζήτηση και είσοδο στον λογαριασμό στη Microsoft. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε γραφτεί στην εταιρία πρώτα και μετά να κατεβάσουμε, όπως ακριβώς συμβαίνει και στο Mac App Store.

Πηγή: winrumors.com

Μοιράσου το με τους φίλους σου: