Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Windows Phone 7: "Το Καλύτερο Λειτουργικό Σύστημα Της Χρονιάς"

Στα βραβεία του Know Your Mobile Awards για το 2011, η Microsoft για άλλη μία φορά κέρδισε ένα βραβείο χάρη στο Windows Phone (7).

Το πρωτότυπο Metro UI, η ενσωμάτωση των Hotmail, Messenger, Bing, Xbox Live και Office στο λειτουργικό σύστημα της εταιρίας φαίνεται ότι άρεσε στους κριτές και κέρδισε το τίτλο του “Καλύτερου Λειτουργικού Συστήματος Της Χρονιάς” (Operating System of the Year). Βέβαια για αντίπαλους είχε μόνο τα Samsung Bada και Blackberry 7, οπότε δεν είναι πολύ δίκαιο και για μερικούς μονόδρομος.

Φυσικά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι το Windows Phone είναι το πιο πρωτότυπο ΛΣ για smartphone, με ωραίες ιδέες, και τη μεγαλύτερη ασφάλεια που μπορεί να έχει ένα έξυπνο κινητό. Και το κυριότερο (όπως αναφέρουν και οι κριτές), δεν έχει κλέψει τίποτα από άλλα ΛΣ.

Μερικά σχόλια από τους κριτές:

“It has the most potential, with a unique interface and a rapidly growing apps selection. It has a great looking UI and doesn’t look like Android or iOS.”

“A massive move from the previous OS. Huge growth in apps and the system looks heaps better than the competition.”

“Innovative interface, with more success to come.”

“A refreshing OS that doesn’t try and copy other operating systems. Has attracted a large number of developers too.”

Πηγή: pestaola, Αρχική πηγή: Know Your Mobile

Μοιράσου το με τους φίλους σου: