Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Windows Phone 8.1: Βίντεο Με Το Action Center, Νέα Για Το WiFi

Φαίνεται ότι οι διαρροές των νέων χαρακτηριστικών του Windows Phone 8.1 απλά δεν πρόκειται να σταματήσουν. Έχουμε δει δεκάδες χαρακτηριστικά να έρχονται στην πλατφόρμα της Microsoft αλλά είναι και άλλα που έρχονται! Τώρα βλέπουμε το πρώτο βίντεο που δείχνει το κέντρο ειδοποιήσεων του Windows Phone 8.1 με όνομα Action Center, και έχουμε πληροφορίες για το WiFi.

Όσον αφορά το WiFi, στο WP8.1 θα έχουμε την δυνατότητα να το βάλουμε να ενεργοποιείται από μόνο του. Το νέο αυτό χαρακτηριστικό ονομάζεται “Wi-Fi Sense” και παρόλο που είναι ουσιαστικά ένας χρονοδιακόπτης, χρειάζεται τις υπηρεσίες τοποθεσίας για να δουλέψει. Με αυτό θα μπορείς να βάλεις το WiFi να ενεργοποιείται αυτόματα σε 1 ώρα, σε 4 ώρες, σε 1 ημέρα ή χειροκίνητα. Ακούγεται ένα πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό για όταν βγαίνεις από το σπίτι. Αν και θα θέλαμε να είχε επιλογή για 8-10 ώρες για όταν είμαστε στη δουλειά, ακούγεται ότι κάτι τέτοιο θα το αναλάβει το Cortana, η ψηφιακή βοηθός.

Για το Action Center δεν έχουμε να πούμε και πολλά. Είναι το κέντρο ειδοποιήσεων του Windows Phone όπου θα βλέπεις όσες ειδοποιήσεις έχασες, καθώς επίσης έχεις πρόσβαση σε 4 βασικές ρυθμίσεις. Μπορείς να δεις πως δουλεύει στο παρακάτω βίντεο:

Μοιράσου το με τους φίλους σου: