Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Windows Phone 8.1 Για Προγραμματιστές Έρχεται Την Επόμενη Εβδομάδα

Στις 2 Απριλίου η Microsoft παρουσίασε την μεγάλη αναβάθμιση Windows Phone 8.1. Η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη για τους χρηστές τους επόμενους μήνες και για τους κατόχους Lumia μέσω του Cyan update για ορισμένες συσκευές τον Μάιο. Όμως όσοι είναι προγραμματιστές μπορούν μέσω του προγράμματος Developer Preview να κατεβάσουν και να κάνουν χρήση του νέου λογισμικού και να ετοιμάσουν τις εφαρμογές τους. Αυτό θα γινόταν αυτήν τη βδομάδα αλλά με tweet του ο υπεύθυνος Joe belfiore έκανε γνωστό ότι θα είναι διαθέσιμη την βδομάδα που μας έρχεται.

Οι προγραμματιστές του Windows Phone θα χαρούν να δοκιμάσουν το Windows Phone 8.1 και τα νέα χαρακτηριστικά, όπως το Action Center, τη ψηφιακή βοηθό Cortana, τα backgrounds στα Live Tiles και πολλά άλλα. Όσοι δεν είναι προγραμματιστές μπορούν με €14 τον χρόνο να δηλώνουν σαν προγραμματιστές στη Microsoft και να κατεβάσουν τη νέα έκδοση νωρίτερα μέσω του Developer Preview.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: