Το Windows Phone 8.1 Έρχεται Τον Ιούλιο Με Υποστήριξη Φακέλων

Τεράστια Λίστα Αποκαλύπτει Τις Υποτιθέμενες Αλλαγές Στο Windows Phone 8.1.1

Windows Phone 8.1

Η Microsoft αποκάλυψε το Windows Phone 8.1 τον Απρίλιο στο συνέδριο προγραμματιστών BUILD 2014, και ενώ τότε λανσαρίστηκε μια έκδοση για προγραμματιστές, μια έκδοση για το κοινό δεν έχει διατεθεί. Και ούτε γνωρίζουμε πότε σκοπεύει η εταιρία να διαθέσει την έκδοση στο κοινό.

Τώρα μια δημοσίευση στο λογαριασμό της Microsoft Ινδίας στο Twitter αποκαλύπτει πως το Windows Phone 8.1 θα δοθεί στους χρήστες μέσα στις πρώτες δύο εβδομάδες του Ιουλίου. Αυτά είναι ευχάριστα νέα για τους κατόχους Windows Phone 8 smartphones, καθώς σύντομα θα αποκτήσουν πρόσβαση στην ψηφιακή βοηθό Cortana, θα έχουν πολλές περισσότερες δυνατότητες παραμετροποίησης (όπως εικόνα στα Tiles αντί για χρώμα), κέντρο ειδοποιήσεων, βελτιωμένο Internet Explorer και άλλα νέα χαρακτηριστικά. Εκτός από αυτά, θα υπάρχει και η νέα εφαρμογή Files για διαχείριση των αρχείων. Η σχετική αναβάθμιση θα δοθεί στους κατόχους Lumia κινητών μέσα στο πακέτο Cyan.

Τα καλά νέα ευτυχώς δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες (οι οποίες διέρρευσαν από την ίδια την Microsoft) στην έκδοση Windows Phone 8.1 θα προστεθεί η δυνατότητα δημιουργίας φακέλων. Οι φάκελοι υπάρχουν εδώ και καιρό σαν εφαρμογές από τις κατασκευάστριες εταιρίες ή τρίτους προγραμματιστές, αλλά είτε δεν είναι καλές εφαρμογές είτε διατίθενται μόνο για ορισμένα μοντέλα. Έτσι η Microsoft φέρνει και αυτό το χαρακτηριστικό ώστε οι χρήστες να μπορούν να οργανώνουν τις εφαρμογές τους στην αρχική οθόνη – για παράδειγμα, ο χρήστης μπορεί να φτιάξει φάκελο όπου υπάρχουν όλα τα παιχνίδια ή οι εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.