Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Τα Windows Phone 8.1 Κυκλοφόρησαν Για Τους Προγραμματιστές

Χρειάστηκαν 18 μήνες για τη Microsoft να αναπτύξει και να κυκλοφορήσει μια μεγάλη αναβάθμιση για τα Windows Phone, αλλά τελικά τα Windows Phone 8.1 είναι εδώ. Αλλά είναι εδώ για τους προγραμματιστές.

Όσοι έχουν δηλώσει σαν προγραμματιστές στην Microsoft και έχουν πληρώσει το ποσό των €14/χρόνο μπορούν μόλις δύο εβδομάδες μετά το συνέδριο προγραμματιστών Build να κατεβάσουν τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος, πολλές εβδομάδες πριν την επίσημη κυκλοφορία σε όλους τους χρήστες Windows Phone κινητών.

Οι προγραμματιστές λοιπόν θα πρέπει να κατεβάσουν το Preview for Developers από το app store και μέσω αυτού να ξεκλειδώσουν τη συσκευή τους. Μόλις την ξεκλειδώσουν θα βρουν δύο-τρεις διαθέσιμες ενημερώσεις για το τηλέφωνό τους, εκ των οποίων η τελευταία ενσωματώνει τα Windows Phone 8.1 που περιλαμβάνουν το Cortana (σε επιλεγμένες χώρες), φόντο στα Live Tiles, Action Center και όλα όσα έχει υποσχεθεί η εταιρία.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: