Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Windows Phone 8.1 Φέρνει Και Πληκτρολόγιο Τύπου Swype

Μαζί με το Action Center που διέρρευσε χθες για το Windows Phone 8.1, δύο νέα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά για το νέο λειτουργικό αποκαλύφθηκαν. Η πρώτη αναφορά λέει ότι θα δούμε ένα πληκτρολόγιο με τη βασική λειτουργία του Swype. Το Swype είναι ένα καταπληκτικό πληκτρολόγιο για το Android. Η Microsoft, όπως και η Apple, μπορεί να μην επιτρέπει πληκτρολόγια τρίτων, όμως δεν τις απαγορεύει κανείς να τροποποιήσει το δικό της.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Action Center: Το Κέντρο Ειδοποιήσεων Του Windows Phone 8.1 Διέρρευσε

Με το Swype σχηματίζεις τις λέξεις περνώντας το δάχτυλό σου πάνω από τα γράμματα. Με αυτό το τρόπο γράφεις πολύ γρήγορα και αν συνηθίσεις σε αυτό δεν μπορείς να γυρίσεις στον κλασικό τρόπο όπου πατάς τα γράμματα ένα-ένα. Είναι πολύ σημαντικό να δούμε και αυτή την επιλογή στο Windows Phone ώστε να μην υστερεί σε σχέση με το Android. Δεν θα δούμε επίσημη εφαρμογή του Swype, αλλά θα είναι μια επιπλέον επιλογή στο ένα και μοναδικό πληκτρολόγιο για Windows Phone – αυτό της Microsoft.

Το άλλο χαρακτηριστικό που διέρρευσε ξανά και ουσιαστικά επαληθεύτηκε, είναι η προσθήκη ενός ακόμα μεγαλύτερου Live Tile στην αρχική οθόνη. Μπορείς να δεις μια πρώτη εικόνα του εδώ.

Πηγή: Lumia.GR

Μοιράσου το με τους φίλους σου: