Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Windows Phone 8.1 Θα Τροφοδοτεί Tablets, Αντικαθιστά Το Windows RT;

Surface 2 w/ Windows Phone 8.1?

Έχουμε ακούσει ότι το Windows Phone και το Windows RT μπορεί να συγχωνευθούν, αλλά μια νέα φήμη δείχνει ότι Windows Phone 8.1 θα αντικαταστήσει το RT που χρησιμοποιείται μέχρι τώρα στα tablets… της Microsoft.

Η Microsoft φημολογείται ότι σχεδιάζει τη νέα έκδοση του Windows Phone ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί επάνω σε 7-ιντσα και 10-ιντσα tablets, ενώ ταυτόχρονα η εταιρία θα δώσει τα ίδια API στους προγραμματιστές και για τις δύο πλατφόρμες ώστε να αναπτύσσουν εφαρμογές, τόσο για Windows Phone 8.1 smartphones, όσο και για Windows Phone 8.1 tablets.

Το τεράστιο πρόβλημα της Microsoft στις πλατφόρμες φορητών συσκευών της είναι η έλλειψη πολλών ποιοτικών και γνωστών εφαρμογών. Αν ισχύει η παραπάνω φήμη τότε η εταιρία προσπαθεί πουλώντας περισσότερες συσκευές να έχει και περισσότερες εφαρμογές, κάτι που θα ωφελήσει και τους πιθανούς αγαστές Windows Phone κινητών και τους αγοραστές των Windows Phone tablets. Και επιπλέον θα είναι πιο εύκολο για την εταιρία να συντηρεί δύο λειτουργικά συστήματα, παρά τρια – Windows, Windows Phone και Windows RT.

Ωστόσο, με τη παραπάνω κίνηση δημιουργείται ένα ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα, πως θα προσαρμόζεται η οθόνη, τόσο στο Start όσο και στις εφαρμογές. Αυτό για εμάς μεταφράζεται για ακόμα περισσότερη δουλειά για τους προγραμματιστές, η οποία βέβαια θα ανταμειφθεί αργότερα με τις περισσότερες λήψεις, δηλαδή μεγαλύτερο κέρδος. Ας μην ξεχνάμε ότι και οι προγραμματιστές iOS και Android εφαρμογών γράφουν τις εφαρμογές δύο φορές αν τις θέλουν διαθέσιμες και για κινητά και για tablets.

Η Microsoft θα πρέπει να ρίξει πολύ δουλειά αν θέλει να πετύχει κάτι καλό το οποίο θα πουλήσει. Η άφιξη του Windows Phone 8.1 θα γίνει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2014 και υπάρχουν πολλά προβλήματα που θα πρέπει να λυθούν μέχρι τότε. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά θα τα καταφέρουν και θα μπορέσουν να δώσουν ενημέρωση στο Windows Phone 8.1 και στους υπάρχοντες χρήστες των Windows RT tablets ώστε να απολαμβάνουν και αυτοί νέα χαρακτηριστικά και εφαρμογές. Θα τα καταφέρουν;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: