Διέρρευσαν Τα Πρώτα Χαρακτηριστικά Του Windows Phone 8.2;

Η Microsoft Κάνει Τα Windows Και Windows Phone Δωρεάν

Windows Phone 8.1 Cortana Lumia

Το Windows Phone 8.1 μόλις ανακοινώθηκε και δεν έχει καν κυκλοφορήσει για προγραμματιστές, και διέρρευσαν οι πρώτες πληροφορίες για το Windows Phone 8.2!

Τα παρακάτω υποτιθέμενα χαρακτηριστικά μας έρχονται από έναν χρήστη του Reddit. Ο συγκεκριμένος είχε κρατήσει τη ταυτότητά του κρυφή αλλά ανέφερε ότι δούλευε σε διάφορα έργα μέσα στη Microsoft, συμπεριλαμβανομένων των Windows Phone, Windows 8.x, Xbox One και Windows Server. Μόλις δημοσίευσε την ανάρτηση διέγραψε και τον λογαριασμό του στο Reddit ώστε να μην τον εντοπίσει η αμερικάνικη εταιρία.

Αυτό που διέρρευσε μέσω του post του είναι πως η Microsoft θα κυκλοφορεί νέες αναβαθμίσεις του Windows Phone μέσα σε 8 με 10 μήνες. Δηλαδή μέσα στους επόμενους 8-10 μήνες θα ανακοινωθεί το Windows Phone 8.2 ή 9. Στη συνέχεια δήλωσε ότι στην επόμενη έκδοση του Do Not Disturb (στο WP8.2) θα μπορούν να ακουστούν οι ειδοποιήσεις από συγκεκριμένες επαφές ή συμπεριλαμβάνοντας έναν κωδικό στο μήνυμα. Επίσης θα δοθεί η δυνατότητα στις εφαρμογές VoIP (όπως το Skype) να δουλεύουν στο παρασκήνιο (όπως το Skype), το Facebook θα αφαιρεθεί από την εφαρμογή μηνυμάτων και με κάποιο τρόπο θα κλείσει το κενό μεταξύ Google-Bing στην αναζήτηση.

Φυσικά δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ο ‘leaker’ όντως δουλεύει στην Microsoft και αν όντως ισχύουν οι παραπάνω δηλώσεις, αλλά θα θέλουμε πολύ να ισχύουν.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.