Διέρρευσε Βίντεο Του Windows Phone 8 GDR3

Η Microsoft δουλεύει στην ενημέρωση GDR3 που αναμένεται να κυκλοφορήσει το αργότερο μέχρι το τέλος του έτους, και φέρνει χαρακτηριστικά που θα κάνουν τα Windows Phones ακόμη πιο ελκυστικά.

Μερικά από αυτά μας αποκάλυψε το μέλος του WP Central Forum, xs2k από το 920 του. Σύμφωνα με το βίντεο που δημοσίευσε, θα μπορείς να κλείνεις τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο με το εικονίδιο «x» που θα υπάρχει πλέον στην οθόνη πολυδιεργασίας. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα να απενεργοποιείς την αυτόματη περιστροφή, και μια νέα λειτουργία με την ονομασία Driving Mode με την οποία θα μπορείς να αγνοείς τις κλήσεις και τα μηνύματα, αλλά και να απαντάς σε μηνύματα μέσω αυτόματων απαντήσεων. Άλλες βελτιώσεις έχουν να κάνουν με το Wi-Fi και το NFC.

Την ενημέρωση GDR3 όμως θα στηρίξει και η Nokia παρόλο την εξαγορά της από την Microsoft, δείχνοντας ότι δεν εγκαταλείπει τις συσκευές της. Η αναβάθμιση της Nokia θα λέγεται «Nokia Bittersweet Shimmer» και θα κυκλοφορήσει σε ορισμένες συσκευές Lumia, ενώ θα κάνει την επίσημη εμφάνισή της με το 1520 με χαρακτηριστικά αποκλειστικά για Lumia χρήστες.

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε από τον xs2k για να δείτε τις νέες δυνατότητες.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.