Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Διέρρευσε Βίντεο Του Windows Phone 8 GDR3

Η Microsoft δουλεύει στην ενημέρωση GDR3 που αναμένεται να κυκλοφορήσει το αργότερο μέχρι το τέλος του έτους, και φέρνει χαρακτηριστικά που θα κάνουν τα Windows Phones ακόμη πιο ελκυστικά.

Μερικά από αυτά μας αποκάλυψε το μέλος του WP Central Forum, xs2k από το 920 του. Σύμφωνα με το βίντεο που δημοσίευσε, θα μπορείς να κλείνεις τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο με το εικονίδιο «x» που θα υπάρχει πλέον στην οθόνη πολυδιεργασίας. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα να απενεργοποιείς την αυτόματη περιστροφή, και μια νέα λειτουργία με την ονομασία Driving Mode με την οποία θα μπορείς να αγνοείς τις κλήσεις και τα μηνύματα, αλλά και να απαντάς σε μηνύματα μέσω αυτόματων απαντήσεων. Άλλες βελτιώσεις έχουν να κάνουν με το Wi-Fi και το NFC.

Την ενημέρωση GDR3 όμως θα στηρίξει και η Nokia παρόλο την εξαγορά της από την Microsoft, δείχνοντας ότι δεν εγκαταλείπει τις συσκευές της. Η αναβάθμιση της Nokia θα λέγεται «Nokia Bittersweet Shimmer» και θα κυκλοφορήσει σε ορισμένες συσκευές Lumia, ενώ θα κάνει την επίσημη εμφάνισή της με το 1520 με χαρακτηριστικά αποκλειστικά για Lumia χρήστες.

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε από τον xs2k για να δείτε τις νέες δυνατότητες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: