Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Windows Phone Marketplace: Ξεπέρασε Τις 60.000 Εφαρμογές

Το κατάστημα εφαρμογών Marketplace στο Windows Phone αναπτύσσεται γρήγορα και εγώ σαν χρήστης WP κινητού το βλέπω. Και γιατί το λέω αυτό; Επειδή μέσα σε ένα μήνα υποδέχθηκε 10.000 νέες εφαρμογές!

Στις 17 Δεκεμβρίου η Microsoft είχε ανακοινώσει ότι οι εφαρμογές έφτασαν στις 50.000, ενώ τώρα, σχεδόν ένα μήνα μετά, μας ανακοίνωσε ότι ξεπέρασαν τις 60.000!

Αυτή η μεγάλη αύξηση σημαίνει πολλά, και αν συμπεριλάβουμε τις εφαρμογές που δεν εγκρίνονται από τη Microsoft επειδή δεν συμφωνούν με τους όρους ή είναι “φτωχές”, τότε οι προγραμματιστές έχουν δείξει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το νέο λειτουργικό της εταιρίας. Φαντάσου πόσες θα είναι στο κατάστημα μέχρι το καλοκαίρι άμα συνεχιστεί έτσι η άνοδος…

Μοιράσου το με τους φίλους σου: