Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Τα Windows Phone Ξεπερνούν Σε Πωλήσεις Το iPhone Σε 24 Χώρες

Nokia Lumia 525

Μια ακόμη ευχάριστη είδηση για τα Windows Phone. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Microsoft δήλωσε ότι τα κινητά με Windows Phone ξεπέρασαν το iPhone σε πωλήσεις σε 24 χώρες και αυτό από τις 7 Μαρτίου 2013, δηλαδή μέσα σε 9 μήνες.

Η Microsoft δήλωσε στο TechRadar ότι πολλές από τις 24 χώρες είναι αναδυόμενες αγορές όπου δεν προσφέρονται συμβόλαια για κινητά. Η εταιρεία θα συνεχίσει την πολιτική της προσφέροντας συσκευές με κορυφαία χαρακτηριστικά αλλά και οικονομικές που σημειώνουν και τις μεγαλύτερες πωλήσεις, όπως το best seller όλων Lumia 520.

Η Microsoft υποστηρίζει ότι το Windows Phone 8 είναι το πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο λειτουργικό σύστημα για κινητά και ότι σύντομα θα μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες. Λέτε να είναι πληροφορίες για το Windows Phone 8.1; Όπως και να χει το Tech Community θα σας κρατήσει ενήμερους. Μέχρι τότε μπορείτε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας για το Windows Phone HTC 8S εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: