Ανεβαίνει Το Windows Phone Στην Ευρώπη, Πέφτει Το iOS

Nokia Lumia 1320: Η Οικονομικότερη Έκδοση Του 1520

Nokia Lumia 1320

Η χρήση του Windows Phone όλο και αυξάνεται. Δεν είναι σπάνιες οι αναφορές που δείχνουν αυτή την αύξηση και τώρα η Kantar δείχνει ακόμα περισσότερα στατιστικά που κάνουν την Microsoft χαρούμενη.

Στην Ευρώπη η πλατφόρμα κινητών της Microsoft έφτασε να έχει συνολικό μερίδιο 10,2%, ενώ η χρήση της είναι ακόμα μεγαλύτερη στο Ηνωμένο Βασίλειο με 11,9%, στη Γαλλία με 12,5% και στην Ιταλία με 16,1%. Από την άλλη μεριά, το iOS του iPhone βλέπει πτώση στα στατιστικά που βγήκαν για τις πωλήσεις των iPhone 5S και iPhone 5C μέσα στις πρώτες 40 ημέρες της κυκλοφορίας τους, κάτι που σημαίνει ότι οι χρήστες ή έχουν αλλάξει πλατφόρμα χάρη στο iOS 7 ή δεν τους ικανοποιούν πλέον ή… δεν έχουν λεφτά για τόσο ακριβά κινητά. Καθόλου έκπληξη δεν αποτελεί το γεγονός ότι το Android κυριαρχεί με μερίδιο 70,9%.

Το Windows Phone για πρώτη φορά είναι κοντά στο να ξεπεράσει το iPhone και βεβαίως το BlackBerry OS. Αν η Microsoft συνεχίσει τις διαφημίσεις και το iOS συνεχίσει να πέφτει δεν θα αργήσουμε να ακούσουμε ότι το WP ξεπέρασε το iOS…

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.