Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ανεβαίνει Το Windows Phone Στην Ευρώπη, Πέφτει Το iOS

Nokia Lumia 1320

Η χρήση του Windows Phone όλο και αυξάνεται. Δεν είναι σπάνιες οι αναφορές που δείχνουν αυτή την αύξηση και τώρα η Kantar δείχνει ακόμα περισσότερα στατιστικά που κάνουν την Microsoft χαρούμενη.

Στην Ευρώπη η πλατφόρμα κινητών της Microsoft έφτασε να έχει συνολικό μερίδιο 10,2%, ενώ η χρήση της είναι ακόμα μεγαλύτερη στο Ηνωμένο Βασίλειο με 11,9%, στη Γαλλία με 12,5% και στην Ιταλία με 16,1%. Από την άλλη μεριά, το iOS του iPhone βλέπει πτώση στα στατιστικά που βγήκαν για τις πωλήσεις των iPhone 5S και iPhone 5C μέσα στις πρώτες 40 ημέρες της κυκλοφορίας τους, κάτι που σημαίνει ότι οι χρήστες ή έχουν αλλάξει πλατφόρμα χάρη στο iOS 7 ή δεν τους ικανοποιούν πλέον ή… δεν έχουν λεφτά για τόσο ακριβά κινητά. Καθόλου έκπληξη δεν αποτελεί το γεγονός ότι το Android κυριαρχεί με μερίδιο 70,9%.

Το Windows Phone για πρώτη φορά είναι κοντά στο να ξεπεράσει το iPhone και βεβαίως το BlackBerry OS. Αν η Microsoft συνεχίσει τις διαφημίσεις και το iOS συνεχίσει να πέφτει δεν θα αργήσουμε να ακούσουμε ότι το WP ξεπέρασε το iOS…

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: