Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Τα Windows XP Αυξάνουν Το Μερίδιο Αγοράς Τους

Η Microsoft μας έχει ανακοινώσει ότι θα σταματήσει την υποστήριξη των Windows XP στις 8 Απριλίου, διατηρώντας μόνο κάποιες ενημερώσεις που θα σχετίζονται με την ασφάλεια του χρήστη, μα και αυτές θα σταματήσουν τον Ιούλιο του 2015. Ωστόσο, μέχρι να ακουστεί το “κύκνειο άσμα” από την Microsoft, τα Windows XP έχουν βαλθεί να αποδείξουν ότι δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα να εγκαταλείψουν τους χρήστες τους.

Σύμφωνα λοιπόν με την τελευταία αναφορά της Net Market Share, τα θρυλικά πλέον Windows XP, αυξάνουν το μερίδιο αγοράς τους ανάμεσα στα υπόλοιπα λειτουργικά, από 28,98% των Δεκέμβριο σε 29,3% τον Ιανουάριο! Φυσικά, η Microsoft δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένη από αυτήν την τροπή, καθώς ένα τόσο παλιό της λειτουργικό βρίσκεται στο 1/4 της αγοράς, τη στιγμή που τα Windows 8 ξεπερνούν μόλις το 10%. Το μόνο θετικό που μπορεί να δει από τα αποτελέσματα αυτά, είναι ότι για πρώτη φορά τα Windows 8 ξεπερνούν το ποσοστό των Vista.

  • Σημείωση: Το Tech Community πλέον διαθέτει forums και μπορείς να γράφεις εδώ ό,τι θέλεις!

Μοιράσου το με τους φίλους σου: