Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Πρώτο Ρομπότ Στον Κόσμο Που… Αυτοκτόνησε

Αυτοκτονία Ρομπότ

Μπορεί να ακούγεται ψεύτικο, όμως είναι αληθινή ιστορία (ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται). Καταγράφηκε η πρώτη αυτοκτονία ενός ρομπότ!

Το συμβάν έλαβε χώρα στην Αυστρία, όταν ένα ρομπότ που είχε βαρεθεί τόσο τις εργασίες του σπιτιού που αποφάσισε να πάρει το πάνω χέρι, επαναστάτησε και αποφάσισε να βάλει ένα τέλος σε αυτό. Το ανδροειδές έλαβε την εντολή να καθαρίσει ένα μπολ με δημητριακά που είχε χυθεί, αλλά αυτό αντί να ‘υπακούσει’ στην εντολή του ‘αφεντικού’ του, άναψε το μάτι της κουζίνας, πήγε σε αυτό και κάηκε ‘ζωντανό’. Φυσικά έλιωσε και μπορείς να δεις τα απομεινάρια στην παραπάνω φωτογραφία.

Το διαμέρισμα όπου έγινε αυτή η ιστορία πήρε φωτιά και εκκενώθηκε το κτήριο ώστε να ήταν ασφαλείς όλοι. Ο ιδιοκτήτης δεν έχει ιδέα πως έγινε όλο αυτό και τώρα σκοπεύει να καταθέσει μήνυση στην κατασκευάστρια εταιρία. Λέτε να είναι αυτή η αληθινή ιστορία ή κάτι άλλο έγινε στην πραγματικότητα; Ελπίζουμε να μην ισχύει το πρώτο

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: