Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Woz: Η Apple Πρέπει Να Κάνει Ένα Android Κινητό

Apple - iPhone 5s - TV Ad - Metal Mastered

Η συνιδρυτής της Apple, Steve Wozniak, πρόσφατα έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Wired και ένα από τα ενδιαφέροντα πράγματα που ανέφερε είναι ότι πιστεύει πως η Apple πρέπει να κάνει ένα Android κινητό!

Ο Woz πιστεύει ότι η Apple θα μπορούσε άνετα να πουλάει ένα κινητό με iOS και ένα με Android καθώς, όπως αναφέρει, ο κόσμος λατρεύει το στυλ και τη κατασκευή των κινητών που κάνουν και δεν συγκρίνονται με τα υπόλοιπα Android smartphones. Αναλυτικά αναφέρει:

“There’s nothing that would keep Apple out of the Android market as a secondary phone market. We could compete very well. People like the precious looks of stylings and manufacturing that we do in our product compared to the other Android offerings. We could play in two arenas at the same time.”

Ο Woz πλέον δεν δουλεύει στην εταιρία που ίδρυσε μαζί με τον Steve Jobs και τον Ronald Wayne και για αυτό το λόγο δεν μπορούμε να περιμένουμε από την Apple να βγάλει στην αγορά ένα Android smartphone. Εσείς θα το αγοράζατε;

Πηγή

  • Σημείωση: Το Tech Community πλέον διαθέτει forums και μπορείς να γράφεις εδώ ό,τι θέλεις!

Μοιράσου το με τους φίλους σου: