Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Wozniak: Η Apple Θα Έπρεπε Να Δουλέψει Με Τη Google

Steve Wozniak

Επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά ότι χαίρεται την τεχνολογία από όλες τις εταιρείες και δεν μένει προσκολλημένος στην Apple, ο Steve Wozniak σε συνέντευξή του στο BBC έκανε δηλώσεις που προκαλούν εντύπωση.

Σε αυτές τις δηλώσεις ανέφερε ότι αν ήταν ακόμη στην Apple θα συνεργαζόταν με τον μεγαλύτερο της αντίπαλο, Google. Η συνεργασία αυτή θα ωφελούσε την Apple βελτιώνοντας το Siri, που σύμφωνα με τον ίδιο δεν είναι τόσο ακριβές όσο η φωνητική υπηρεσία της Google. Θα έβγαζε επίσης καλύτερο smartwatch ρολόι και έξυπνα γυαλιά.

Στην συνέχεια αναγνώρισε την δυσκολία του εγχειρήματος λέγοντας ότι δεν γνωρίζει τις ανησυχίες των εταιρειών και ότι θα πρέπει πάντα να θυμόμαστε ότι σκοπός των εταιρειών είναι το κέρδος. Μετά ήταν η σειρά της Samsung με τον Wozniak να λέει πόσο θα ήθελε κάποιες λειτουργίες της Κορεάτικης εταιρείας στο iPhone του.

Ο συνιδρυτής της Apple πιστεύει ότι μέσα από την στενή συνεργασία και συμβατικότητα θα βλέπαμε πιο βελτιωμένα προϊόντα. Εσείς συμφωνείτε μαζί του;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: