Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Xbox One Hotel: Το… Ξενοδοχείο Της Microsoft

Xbox One Hotel

Τι καλύτερο να είσαι μεγάλος fan ενός προϊόντος και να μένεις σε ένα ξενοδοχείο που είναι συνδυασμένο με αυτό; Η Microsoft εγκαινίασε το ξενοδοχείο Xbox One Hotel ώστε να κάνει ακόμα μεγαλύτερο το επικείμενο λανσάρισμα της ομώνυμης κονσόλας της.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο Παρίσι και δεν έχουν ανακοινωθεί σχέδια για το αν θα υπάρξουν και άλλα τέτοια σε άλλες χώρες. Μέσα σε αυτό ο κόσμος μπορεί να παίξει τα παιχνίδια του Xbox One και να πάρει μια ιδέα για το πως αυτή θα είναι η πολυ-αναμενόμενη κονσόλα πριν κυκλοφορήσει. Παραμένει άγνωστο επίσης πόσο κοστίζει μια βραδιά στο Xbox One Hotel.

Το Xbox One Hotel φαίνεται πως είναι η απάντηση στο διαμέρισμα “Apartment 4″ που αποκάλυψε η Sony τον προηγούμενο μήνα όπου μέσα σε αυτήν βρίσκεται το PlayStation 4 για να παίξουν οι gamers.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: