Xbox One Panathinaikos BC Limited Edition Μαζί Με Το NBA 2K16 SE

Xbox One Panathinaikos BC Limited Edition Μαζί Με Το NBA 2K16 SE

Όταν συνεργάζονται η κορυφαία ομάδα της τελευταίας 20ετίας στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ και μια εταιρεία «παγκόσμιος κολοσσός» και πρωτοπόρα σε όλα τα επίπεδα τότε το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!

Πιο συγκεκριμένα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η Microsoft, τα PAOSHOP και η CD MEDIA παρουσίασαν τον «καρπό» της συνεργασίας τους, με το συλλεκτικό πακέτο Xbox One Panathinaikos BC Limited Edition Bundle NBA 2K16 SE να «κλέβει» την παράσταση και να γίνεται ανάρπαστο. Όχι μόνο από το κοινό αλλά και τους παίκτες του Παναθηναϊκού οι οποίοι έσπευσαν να προκαλέσουν ο ένας τον άλλο και να μετρήσουν τις δυνάμεις τους στο πλαίσιο της παρουσίασης η οποία έλαβε χώρα στο VIP Lounge του ΟΑΚΑ την Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου.

Στο εντυπωσιακό πακέτο περιλαμβάνονται συλλεκτική κονσόλα με το λογότυπο του Παναθηναϊκού (500GB), ένα ασύρματο χειριστήριο, καθώς και το παιχνίδι NBA 2K16 Special Edition. Τι σημαίνει αυτό; Ότι όλοι μπορούν να απολαύσουν τη μαγεία του παιχνιδιού με τον μεγάλο Michael Jordan ο οποίος «συμμετέχει» στο Special Edition! Με δεδομένο ότι οι κινήσεις των παικτών έχουν γίνει πλέον περισσότερο αληθοφανείς η εικόνα και η δράση διαφέρουν ελάχιστα από την πραγματικότητα.

Οι προπονητές και οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδωσαν το «παρών» στην παρουσίαση και μάλιστα αναμετρήθηκαν μεταξύ τους κάνοντας πράξη την επιθυμία που είχαν εκφράσει προ ημερών στους λογαριασμούς τους στα social media προβάλλοντας τη φωτογραφία του συλλεκτικού Xbox One Panathinaikos BC Limited Edition Bundle NBA 2K16 SE.

Επίσης όσοι είχαν προλάβει να παραγγείλουν το συλλεκτικό πακέτο, το παρέλαβαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης από τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος έβαλε και την υπογραφή του κι έδωσε ακόμη μεγαλύτερη αξία και βάρος στο υπέρλαμπρο προϊόν.

Ο Θεοδόσης Μιχαλόπουλος, Διευθυντής Consumer Group της Microsoft Ελλάς δήλωσε,

“Είμαστε πολύ περήφανοι, που σε συνεργασία με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το PAOSHOP και τη CD Media, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό προϊόν, τη συλλεκτική κονσόλα Xbox One Panathinaikos BC Limited Edition Bundle NBA 2K16 SE, για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και τους λάτρεις του gaming. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί απόδειξη του κοινού μας στόχου με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σχετικά με τη στήριξη της χώρας μας αλλά και των νέων ανθρώπων, μέσω της καινοτομίας και του αθλητισμού, και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να υλοποιούμε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και στο μέλλον”

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, δήλωσε σχετικά,

“Από τη στιγμή που μιλάμε καθαρά μπασκετικά , έχουμε συγκροτήσει μια πολύ ισχυρή ομάδα εργασίας και δεν μας αντιμετωπίζει καμία… άμυνα. Αυτή η δυνατή σχέση μεταξύ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, της Microsoft, του PAOSHOP και της CD Media, δημιουργήθηκε από την ανάγκη όλων μας να αξιοποιήσουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας ώστε να προσφέρουμε στον κόσμο πρωτοποριακά προϊόντα και όχι μόνο. Τόσο ισχυρά brands δεν θα μπορούσαν παρά να δημιουργήσουν ένα καταπληκτικό προϊόν, όπως τη συλλεκτική κονσόλα που διατίθεται από το PAOSHOP και την οποία παρουσιάζουμε σήμερα. Η Microsoft δεν είναι απλώς ένας πολύτιμος συνεργάτης που στηρίζει σημαντικά τις Ακαδημίες μας. Είμαστε φίλοι, έχουμε πολλά κοινά στοιχεία και συνεχώς θα δημιουργούμε ιδέες και συνέργειες. Σήμερα είναι μόνο η αρχή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους όσοι εργάστηκαν για την υλοποίηση και προώθηση αυτής της εξαιρετικής ενέργειας αλλά και προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον εμπνευστή και δημιουργό των PAOSHOP για τη στήριξή του και την εμπιστοσύνη που μας παρέχει”

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.