Η Xiaomi Διοργανώνει Εκδήλωση, Έρχεται Το Xiaomi Ferrari

Ανακοινώθηκε Το Xiaomi Redmi 2 Με Οθόνη HD Στις 4,7 Ίντσες Και Τιμή Στα 95 Ευρώ

Xiaomi Redmi 2

Η Xiaomi έγινε 5 χρονών και ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει μια εκδήλωση στις 31 Μαρτίου για να το γιορτάσει. Σε δημοσίευσή της επιβεβαίωσε ότι θα ανακοινώσει διάφορα προϊόντα εκείνη τη μέρα, αλλά φυσικά δεν έγιναν γνωστά ποια.

Ένα από τα προϊόντα που αναμένουμε να δούμε από τη Xiaomi διέρρευσε πριν λίγες ημέρες στο GFXBench με τη κωδική ονομασία ονομασία Xiaomi Ferrari. Από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για ένα μεσαίας κατηγορίας smartphone, καθώς θα διαθέτει 4,9-ιντσών full HD οθόνη, Qualcomm Snapdragon 615 chipset με τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.6GHz, 2GB μνήμη RAM, 12-megapixels κύρια κάμερα, 5-megapixels εμπρόσθια κάμερα και Android 5.0.2 Lollipop για λειτουργικό.

Άλλα κινητά από τους Κινέζους που περιμένουμε να δούμε είναι ένα πάμφθηνο smartphone των €59 ($65) και μία ναυαρχίδα με Windows 10. Ίσως δούμε και μια νέα wearable συσκευή και κάποιο διάδοχο του tablet Mi Pad 7.9. Λίγες μέρες μετά, στις 8 Απριλίου, και η HTC θα διοργανώσει μια εκδήλωση.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.