Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Xiaomi MiKey: Το Αντίγραφο Του Pressy Κυκλοφορεί Στις 8 Απριλίου

Η Xiaomi φαίνεται πως ήδη έχει ετοιμάσει τον κλώνο του Pressy και μάλιστα θα το βγάλει στην αγορά στις 8 του Απρίλη. To Pressy για όποιον δεν γνωρίζει, είναι ένα κουμπάκι για τις συσκευές Android το οποίο τοποθετείται στην θύρα των ακουστικών. Ο χρήστης του αναθέτει μια λειτουργία και πατώντας το, την εκτελεί. Η ιδέα αυτή μπήκε στο Kickstarter με στόχο τα $40.000 για την υλοποίησή της. Το Pressy τράβηξε απρόσμενα την προσοχή και έτσι έφτασε τα 700.000 δολάρια. Μέσα στους “backers” είμαστε και εμείς από το TC, και έτσι θα το λάβουμε πρώτοι για παρουσίαση.

Η Xiaomi λοιπόν, ζήλεψε αυτή την ιδέα και ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει και αυτή ένα παρόμοιο κουμπάκι με την ονομασία Xiaomi MiKey. Έτσι, θα είναι και αυτό ένα βύσμα jack με κουμπί στην πάνω πλευρά του με 10 διαφορετικές ρυθμιζόμενες λειτουργίες. Η μόνη διαφορά τους θα είναι στην τιμή. Το Pressy κοστίζει $27 ενώ το κουμπί της Xiaomi θα μπορείς να το αποκτήσεις με μόλις $0,79! Πάντως ο δημιουργός του Pressy, Nimrod Back, δηλώνει ότι θα κινηθεί νομικά απέναντι στους κλώνους της συσκευής.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: