Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Xiaomi MiPad 2: Φωτογραφίες Διέρρευσαν Τα Τεχνικά Χαρακτηριστικά Του

Η Xiaomi λίγους μήνες νωρίτερα παρουσίασε το Xiaomi MiPad, ένα προσιτό tablet με ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά. Οι τελευταίες διαρροές όμως μας πληροφορούν ότι η κινέζικη εταιρία εργάζεται πάνω στον διάδοχό του, το Xiaomi MiPad 2. Η διαρροή πραγματοποιήθηκε μέσω φωτογραφιών οι οποίες προέρχονται από τη Κίνα και εκτός την συσκευή μας δίνουν μια πρώτη γεύση για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της.

Το Xiaomi MiPad 2 έρχεται με ίδιο μέγεθος οθόνης και ίδια ανάλυση με αυτή του προκατόχου του, δηλαδή οθόνη στις 7,9 ίντσες με ανάλυση 2048 x 1536 pixels. Ωστόσο, έκπληξη μας προκαλεί ο επεξεργαστή του, αφού όπως φαίνεται, η κινέζικη εταιρία θα προτιμήσει να ενσωματώσει σε αυτό το μοντέλο επεξεργαστή της Intel, χρονισμένο μάλιστα στα 1,8 GHz, αφήνοντας πίσω τον ισχυρό Nvidia Tegra επεξεργαστή που είχε εμπιστευτεί στο προηγούμενο Xiaomi MiPad. Η μνήμη RAM παραμένει και αυτή στα 2GB και ο εσωτερικός αποθηκευτικός του χώρος στα 16GB. Το νέο Xiaomi MiPad θα τρέχει το Android 4.4 KitKat μαζί με το MIUI της εταιρίας.

Σε οποιαδήποτε νέα εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: