Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Xposed Framework Κυκλοφόρησε Για Το Android Lollipop

Μετά από αρκετό καιρό το ανανεωμένο Xposed Framework είναι τελικά εδώ, με υποστήριξη για το Android 5 Lollipop. Η ομάδα κυκλοφόρησε τη πρώτη Alpha έκδοση της εφαρμογής, κάτι που σημαίνει ότι ακόμα η ανάπτυξη δεν έχει τελειώσει.

Για να εγκαταστήσετε το νέο Xposed Framework θα πρέπει να έχετε custom recovery εγκατεστημένο έτσι ώστε να μπορείτε να εγκαταστήσετε το xposed-arm-20150213.zip. Το αρχείο μπορείτε να το κατεβάσετε από το XDA θέμα του app. Στο ίδιο θέμα θα βρείτε και το .apk αρχείο που χρειάζεστε να εγκαταστήσετε μετά το flash του παραπάνω zip, καθώς και το API για να γράψετε apps άμα είστε προγραμματιστές.

Το Xposed Framework μιας και είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο δεν έχει Material Design σχεδιασμό και δεν υποστηρίζεται από μερικές συσκευές – όπως για παράδειγμα όσες έχουν ARMv8 επεξεργαστές. Όσοι θέλετε το κινητό/tablet σας να μην κολλάει ή να μην δημιουργηθούν προβλήματα (για παράδειγμα, στο Note 4 γίνεται bootloop μετά το flash) καλύτερα να περιμένετε για νεότερες εκδόσεις.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: