Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Yahoo Mail Αποκτάει Νέα Εμφάνιση Και Χαρακτηριστικά Για Τα 16α Γενέθλιά Του

Yahoo Mail 2013

Το Yahoo Mail έκλεισε 16 χρόνια ύπαρξης! Χρόνια πολλά λοιπόν σε μια από τις πιο παλιές υπηρεσίες email. Για να το γιορτάσουν στη Yahoo άλλαξαν την εμφάνιση του και πρόσθεσαν νέα χαρακτηριστικά για να γίνει ξανά ανταγωνιστικό και να προσαρμοστεί στο 2013.

Το νέο Yahoo Mail πλέον έχει μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων η οποία συγχρονίζεται με όλες τις συσκευές για να έχει ο χρήστης την ίδια εμπειρία παντού. Επιπλέον υπάρχει νέο παράθυρο συγγραφής email, έχουν ενσωματωθεί λειτουργίες του Mail Plus όπου βρίσκονται και διαφημίσεις και τέλος ο διαθέσιμος χώρος έχει αυξηθεί στο 1TB.

Yahoo Mail on iPad mini

Στις φορητές συσκευές, όπως είναι τα κινητά και τα tablets, όπως είπαμε και πριν συγχρονίζεται το θέμα ώστε ο χρήστης να λειτουργεί σε παρόμοιο περιβάλλον με τον υπολογιστή. Τα email εμφανίζονται σε μορφή συζήτησης, υπάρχει η λειτουργία ‘quick view’ για να βλέπεις ευκολότερα τα email χωρίς να τα ανοίγεις και τα κουμπιά για διαγραφή, απάντηση και άλλα είναι εύκολα προσβάσιμα με ένα πάτημα. Όπως και στους υπολογιστές.

Οι νέες εφαρμογές για iOS, Android και Windows Phone συσκευές θα ενημερωθούν στα αντίστοιχα καταστήματα εφαρμογών σύντομα. Η web έκδοση του Yahoo Mail ακόμα δεν έχει ενημερωθεί.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: