Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Yahoo Messenger: Επανακυκλοφόρησε Πλήρως Ανανεωμένο

Όταν η Marissa Mayer έγινε η Διευθύνων Σύμβουλος της Yahoo το 2012, έπρεπε να εκσυγχρονίσει τις εφαρμογές κινητών της εταιρίας. Προσέλαβε χιλιάδες προγραμματιστές για το τότε μικρό τμήμα κινητών και έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στις πιο διάσημες εφαρμογές. Ο Καιρός, το Flickr, το Mail και η κύρια εφαρμογή του Yahoo αναβαθμίστηκαν σημαντικά, και με την εξαγορά του Tumblr η εταιρία απέκτησε 1 δισεκατομμύριο χρήστες κάθε μήνα. Όμως το Messenger παραμελήθηκε και αυτή την άνοιξη αποσύρθηκε από τα app stores.

Η Yahoo δούλεψε σκληρά και τώρα επανακυκλοφόρησε το Yahoo Messenger με ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον και δυνατότητες. Πλέον είναι διαθέσιμο μόνο για web, Android και iOS, και οι χρήστες μπορούν επίσης να μιλήσουν μέσα από το Mail χάρη σε ένα παραθυράκι που πετάγεται στην άκρη της οθόνης.

Το Messenger της Yahoo διαφέρει λίγο από το Messenger της Facebook (ή άλλες εφαρμογές επικοινωνίας) γιατί μπορούμε να αναιρέσουμε την αποστολή ενός μηνύματος, να διαγράψουμε απεσταλμένες εικόνες, μπορούμε να στείλουμε πολλές εικόνες υψηλής ανάλυσης με τη μία, μπορούμε να δούμε όλες τις εικόνες που έχουμε στείλει σε ένα άτομο, μπορούμε να στείλουμε τις κινούμενες εικόνες (GIF) που υπάρχουν στο Tumblr σαν μήνυμα σε άλλον, μπορούμε να κάνουμε like τα μηνύματα και τις εικόνες και μπορούμε να στείλουμε μηνύματα ακόμα και όταν ήμαστε offline (θα παραδοθούν μόλις συνδεθούμε στο Διαδίκτυο).

Όσοι λοιπόν προτιμάτε τις υπηρεσίες της Yahoo μπορείτε να κατεβάσετε το Yahoo Messenger από το App Store (iOS), από το Google Play Store (Android) ή απλά να μπείτε στον ιστότοπό του.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: