Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ανακοινώθηκαν τα Lenovo Yoga Tablet 8 / 10 Με Ξεχωριστό Σχεδιασμό

Lenovo Yoga Tablet

Η Lenovo ανακοίνωσε τα δύο νέα Android tablets Yoga Tablet 8 και 10 με ξεχωριστό σχεδιασμό για να δουλεύει σαν βάση και να προσφέρει αυτονομία που ουσιαστικά διαρκεί για όλη τη μέρα!

Τα Lenovo Yoga Tablet διαφέρουν στην οθόνη και την μπαταρία. Το Lenovo Yoga Tablet 8 διαθέτει IPS LCD οθόνη 8-ιντσών ανάλυσης 1280 x 800 pixels και το Tablet 10 10-ιντσών οθόνη με ίδια ανάλυση. Η μπαταρία του πρώτου έχει αυτονομία για 16 ώρες και του δεύτερου για 18 ώρες.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε τετραπύρηνο MediaTek MT8125 επεξεργαστή στα 1,2GHz με 1GB RAM, 5-megapixel πίσω κάμερα και 1,3-megapixel εμπρόσθια κάμερα, 16GB χωρητικότητα επεκτάσιμη με κάρτες microSD, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 και Android 4.2.2 Jelly Bean για λειτουργικό.

Η βάση των Lenovo Yoga Tablet έχει 3 σημεία για να το προσαρμόζει όπως θέλει ο χρήστης και επίσης ο ίδιος μπορεί να αγοράσει ένα ασύρματο πληκτρολόγιο με $69. Τα tablets έχουν ξεκινήσει να πουλιούνται σε κάποιες περιοχές για $249 και $299 αντίστοιχα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: