Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

YouTube, Τα Ανανεωμένα Browse, Video Editor Και Video Manager

Η Google συνεχίζει τις αλλαγές στο site του YouTube. Αυτή τη φορά η εμφάνιση έχει αλλάξει για τις σελίδες Browse, Video Editor και Video Manager.

Browse. Ανανεωμένη εμφάνιση για πιο καθαρή και εύκολη προβολή των βίντεο. Τα βίντεο που εμφανίζονται είναι χωρισμένα σε κατηγορίες όπως αυτά με τις περισσότερες προβολές, προτεινόμενα και κωμωδία. Υπάρχει και το κουμπί Play All για αυτόματη αναπαραγωγή όλων.

Video Editor. Με την αλλαγή θυμίζει περισσότερο με το iMovie της Apple. Είναι πλέον πιο εύκολο να επεξεργαστείς το βίντεο.

Video Manager. Προστέθηκαν τα Search History, στατιστικά like και dislike και δυνατότητα ταξινόμησης βάσει δημοτικότητας.

Οι πρώτες δύο λειτουργίες έχουν ήδη εφαρμοστεί, ωστόσο, το Video Manager θα αλλάξει τις επόμενες μέρες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: