Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το YouTube Προσθέτει Υποστήριξη 8K Βίντεο

Μπορεί να μην έχουμε οθόνες με 8K ανάλυση, μπορεί ακόμα και οι παραγωγοί να μην έχουν κάμερες που τραβάνε 8K βίντεο, ωστόσο το πρώτο βίντεο με 8K ανάλυση δημιουργήθηκε και ανέβηκε στο YouTube. Με άλλα λόγια, το YouTube έγινε η πρώτη γνωστή υπηρεσία που υποστηρίζει επίσημα βίντεο με τέτοια ανάλυση.

Το βίντεο, με ανάλυση 7680 x 4320 pixels στα 30fps, αρχικά τραβήχτηκε με δύο κάμερες RED Epic Dragon σε 6K ανάλυση αλλά με το κατάλληλο μοντάζ στο πρόγραμμα After Effects της Adobe το τελικό αποτέλεσμα έχει 8K ανάλυση. Εκπρόσωπος της εταιρίας ανάφερε ότι το YouTube υποστηρίζει 8K βίντεο από τις αρχές του 2015 αλλά μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε τέτοιο βίντεο.

Όσοι θέλουν να τραβήξουν 8K βίντεο θα πρέπει να αγοράσουν τη κάμερα Weapon Dragon της RED η οποία κοστίζει $49,500 και να δώσουν άλλα $10,000 για την αναβάθμιση του αισθητήρα έτσι ώστε να υποστηρίζει την εγγραφή 8K βίντεο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ξοδέψουν $59,500 μονάχα για τη κάμερα και στη τελική δεν θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε σε πλήρη ανάλυση αυτά που τράβηξαν επειδή δεν έχουμε τέτοια monitors και τηλεοράσεις.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: