Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το YouTube Πλέον Υποστηρίζει Βίντεο 360° Και Αντικαθιστά Τα Annotations

Η ομάδα του YouTube ανακοίνωσε ότι πλέον θα υποστηρίζονται τα βίντεο 360 μοιρών, κάτι που θα βοηθήσει στην εδραίωση της υπηρεσίας στις συσκευές εικονικής πραγματικότητας. Παράλληλα, ανακοίνωσαν ότι τα Annotations θα αντικατασταθούν από τις Κάρτες.

Τα βίντεο 360° θα έχουν χρηστικότητα στις VR συσκευές, όμως είναι προσβάσιμα και από τους υπολογιστές και τις φορητές συσκευές (smartphones, tablets). Μπορείτε να δείτε ένα demo στο παρακάτω βίντεο ή να δείτε περισσότερα τέτοια βίντεο στη playlist 360-Degree Videos.

Όσον αφορά τα Annotations, για όσους δεν τα γνωρίζουν, είναι αυτά τα σχόλια που γράφουν οι δημιουργοί βίντεο στα βίντεο τους. Μπορεί να είναι είτε κάποιο απλό επεξηγηματικό σχόλιο ή σύνδεσμος για κάποια άλλη ιστοσελίδα. Επειδή τα Annotations ήταν ανύπαρκτα στις φορητές συσκευές και όχι τόσο εύχρηστα στους υπολογιστές, η Google ανακοίνωσε ότι θα αντικατασταθούν από τις Κάρτες που εμφανίζονται στα δεξιά του βίντεο σε κάθε συσκευή.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: