Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

YouTube Gaming: Η Νέα Υπηρεσία Που Τα Βάζει Με Το Twitch

Η Google κάποτε ήθελε να εξαγοράσει τη διάσημη υπηρεσία για live-streaming παιχνιδιών από gamers, Twitch, όμως δεν τα κατάφερε. Οπότε αποφάσισε να το ανταγωνιστεί και δημιούργησε το αντίστοιχο YouTube Gaming.

Το YouTube Gaming απευθύνεται καθαρά στους gamers επιτρέποντας την ζωντανή μετάδοση ενός παιχνιδιού. Η Google ετοιμάζει κάθε ιστοσελίδα για τα 25.000 παιχνίδια που θα υποστηρίζει και σε αυτές τις σελίδες οι χρήστες θα μπορούν να δουν τα καλύτερα βίντεο και τις ζωντανές μεταδόσεις για κάθε παιχνίδι. Επίσης θα μπορούν να έχουν συνδρομή για να ξέρουν πότε ξεκινά ένα live-stream.

Όπως γίνεται τώρα στο YouTube, θα υπάρχει η δυνατότητα συνδρομής στο κανάλι ενός YouTuber, θα υποστηρίζεται το streaming των παιχνιδιών στα 60 fps, θα υποστηρίζει DVR και τα live-streams του χρήστη θα μετατρέπονται σε βίντεο για προβολή στο κανάλι του.

Το YouTube Gaming θα λανσαριστεί μέσα στο καλοκαίρι, αρχικά στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά θα παρουσιαστεί ζωντανά την επόμενη εβδομάδα στους παρευρισκόμενους της έκθεσης E3. Το Twitch πάντως καλωσόρισε από τώρα το YouTube Gaming αναρτώντας στο Twitter «Welcome Player 2. Add me on Google+»!

Μοιράσου το με τους φίλους σου: