Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

YouTube Kids: Κυκλοφόρησε Η Νέα Εφαρμογή Για Παιδιά

Η Google λάνσαρε τη νέα εφαρμογή YouTube Kids η οποία όπως λέει και το όνομά της προορίζεται για τα παιδιά. Η εφαρμογή έχει δημοσιευτεί στο Play Store και στο App Store και οι γονείς μπορούν να τη κατεβάσουν από τώρα.

Το YouTube Kids έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για παιδιά και για την ανάπτυξή του βοήθησαν προγραμματιστές που είναι γονείς. Περιλαμβάνει παιδικά τηλεοπτικά σόου (όπως DreamWorks TV, Jim Henson TV, Mother Goose Club, Talking Tom and Friends, National Geographic Kids, Reading Rainbow και Thomas the Tank Engine), εκπαιδευτικά βίντεο και δυνατότητα εύρεσης των πιο διάσημων βίντεο.

Φυσικά μια τέτοια εφαρμογή δεν θα ήταν τίποτα αν δεν υπήρχαν φίλτρα προστασίας. Για αυτό η ομάδα του YouTube έβαλε τη δυνατότητα για κλείδωμα της εφαρμογής όταν περάσει ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο, και άμα τα παιδιά προσπαθήσουν να αναζητήσουν κάτι για ενήλικους τότε η εφαρμογή δεν θα επιστρέψει αποτελέσματα. Επίσης δεν υπάρχουν τα σχόλια κάτω από τα βίντεο.

Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν μέσω του Google Play για Android και μέσω App Store και iOS.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: