Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

YouTube Music Key, Η Συνδρομητική Υπηρεσία Μουσικής Ανακοινώθηκε

Το "κλειδί" σου για πρόσβαση σε εκατομμύρια κομμάτια

YouTube Music Key

Η Google έκλεισε συμφωνίες με δισκογραφικές και έτσι προχώρησε στην ανακοίνωση της υπηρεσίας YouTube Music Key για τους μουσικόφιλους.

Το YouTube Music Key είναι μια συνδρομητική υπηρεσία η οποία είναι διαθέσιμη για Android, iOS και web. Οι χρήστες των φορητών συσκευών μπορούν να κατεβάσουν για offline χρήση τα αγαπημένα τους video clip, μπορούν να ακούσουν μουσική στο παρασκήνιο, και βεβαίως λείπουν οι διαφημίσεις του YouTube. Το καλύτερο σε όλα αυτά είναι ότι οι συνδρομητές αποκτούν πρόσβαση και στην υπηρεσία του Play Music η οποία προσφέρει περισσότερα από 30 εκατομμύρια κομμάτια και ουσιαστικά είναι αντίπαλος του Spotify.

Η νέα υπηρεσία είναι κλειστή προς το κοινό αυτή τη στιγμή και μόνο όσοι έχουν πρόσκληση μπορούν να την χρησιμοποιήσουν. Αρχικά η δοκιμαστική έκδοση θα γίνει διαθέσιμη σε όσους μένουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Φινλανδία και Ηνωμένο Βασίλειο και θα κοστίζει $7.99/μήνα για λίγο καιρό – αργότερα η τιμή θα ανέβει στα $9.99/μήνα. Αν ενδιαφέρεστε να χρησιμοποιήσετε το YouTube Music Key μπορείτε να μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του και να ζητήσετε μια πρόσκληση. Άμα σας σταλεί θα έχετε 6 μήνες δωρεάν χρήσης.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: