Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το YouTube Πλέον Υποστηρίζει Βίντεο Στα 60fps, Δείτε Τα Πρώτα Βίντεο

YouTube app

Η ομάδα του YouTube μέσα στο καλοκαίρι είχε προαναγγείλει την άφιξη των βίντεο στα 48fps και στα 60fps, και τώρα έγιναν διαθέσιμα. Η επιλογή για προβολή τόσων πολλών καρέ ανά δευτερόλεπτο είναι χρήσιμη για τους gamers που θέλουν να μοιραστούν replay από παιχνίδια και θέλουν η ποιότητα να είναι ίδια με αυτή του πραγματικού παιχνιδιού. Άλλωστε φημολογείται ότι το YouTube θέλει να ανταγωνιστεί το Twitch το οποίο πλέον κατέχει η Amazon.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για να δείτε βίντεο στο YouTube στα 48fps ή 60fps είναι να επιλέξετε τη προβολή σε HD (720p) ή full HD (1080p) ποιότητα, να χρησιμοποιείτε τον Google Chrome browser και να έχετε επιλέξει την επιλογή για προβολή με τη χρήση HTML5 (αντί για flash). Φυσικά το βίντεο πρέπει να έχει ανέβει στα 60fps για να μπορεί ο χρήστης να το δει έτσι. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα πρώτα βίντεο που ανέβηκαν στα 60fps – αν πληρείτε τις παραπάνω προϋποθέσεις.Μοιράσου το με τους φίλους σου: