Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το YouTube Λανσάρει Το Live Streaming Σε Όλους

YouTube One Channel

Την δυνατότητα για live streaming μέσω του προφίλ τους στο YouTube θα έχουν σε λίγο καιρό όσοι έχουν κανάλι στην δημοφιλή υπηρεσία. Πλέον δεν θα πρέπει να είστε διάσημος για να το κάνετε. Ο λογαριασμός αυτών που θέλουν να μεταδίδουν ζωντανά θα πρέπει να είναι σε «καλή κατάσταση» (φαίνεται από τις ρυθμίσεις) και σε όσους εμφανίζεται ήδη η δυνατότητα για live streaming θα πρέπει πρώτα να επαληθεύσουν τον λογαριασμό τους.

Η νέα λειτουργία θα είναι διαθέσιμη μέσα στις επόμενες βδομάδες, οπότε εάν δεν την έχετε ακόμα στο προφίλ σας μην ανησυχείτε. Τώρα θα μπορείτε, επίσης, να ξεκινήσετε ένα Google+ Hangout on Air μέσω του YouTube Live events manager. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάτε εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: