Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Νέο ZTE Grand S II Θα Έχει 4 GB Μνήμη RAM

Η ZTE ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο ‘μπαμ’ ανακοινώνοντας ένα νέο ZTE Grand S II με συνολική μνήμη RAM που φτάνει τα 4 GB! Το κινητό εντοπίστηκε στον ιστότοπο της TENAA, μια κινεζική ρυθμιστική Αρχή από όπου έχουν αποκαλυφθεί και άλλα μοντέλα.

Το ZTE Grand S II αυτό χρησιμοποιεί ένα κλασικό 32-bit ARM chip με τέσσερις πυρήνες επεξεργασίας και τα 4 GB μνήμης είναι το μέγιστο που μπορεί να φτάσει σε ένα τέτοιο chip. Μέχρι να καθιερωθούν οι 64-bit επεξεργαστές στα κινητά δεν θα μπορούμε να έχουμε περισσότερη μνήμη αλλά τα 4 GB είναι πραγματικά πάρα πολλά, ακόμα και για έναν ‘δυνατό’ χρήστη. Ένας τυπικός χρήστης ούτε τα μισά δεν χρησιμοποιεί. Στα άλλα χαρακτηριστικά του έχουμε 5.5 ιντσών full HD οθόνη και φυσικά Android με γραφικό περιβάλλον από το Android.

Χρήσιμο ή άχρηστο, το κινητό είναι εφικτό να φτιαχτεί, και θα φτιαχτεί, ώστε η ZTE να έχει τη πρωτιά σε αυτόν τον αγώνα. Η Samsung είναι ικανή να κατασκευάσει 4 GB RAM και ίσως το Note 4 να έχει τόση μεγάλη μνήμη.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: