Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η ZTE Ετοιμάζει Windows Phone Και Smartwatches

ZTE Geek

Η ZTE έχει ήδη μπει στη λίστα των κορυφαίων κατασκευαστών smartphones αλλά θέλει να επεκτείνει το μερίδιό της ακόμα περισσότερο. Στα σχέδια της είναι να γίνει μια από τις 3 κορυφαίες εταιρίες που κυκλοφορούν κινητά στο πλανήτη με κορυφαίες προτάσεις.

Σε συνέντευξή του στη Financial Times, ο He Shiyou (εκτελεστικός αντιπρόεδρος της ZTE) αποκάλυψε πως μέσα στο πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους, η εταιρία του θα παρουσιάσει το πρώτο της έξυπνο ρολόι ακολουθώντας τα μονοπάτια και άλλων εταιριών, όπως Samsung, Sony, Qualcomm, Nissan και Pebble. Έξυπνα γυαλιά, όπως τα Google Glass, από τους Κινέζους ίσως υπάρξουν, επίσης.

Επιπλέον, η ZTE έχει σκοπό να κυκλοφορήσει και το πρώτο της Windows Phone 8 smartphone. Παλιότερα, το 2012, διέθετε τα Tania και Orbit με Windows Phone 7.5 που δεν γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Τώρα σε ένα κόσμο όπου επικρατεί η Nokia θέλει να επιδράσει και αυτή. Θα τα καταφέρει;

Τέλος, η εταιρία είναι ανοιχτή σε προτάσεις για συγχώνευση ή εξαγοράς κάποιας άλλης εταιρίας. Ο He Shiyou βεβαίως δεν μπορούσε να αποκαλύψει ονόματα εταιριών που έχουν συζητήσει, όμως αν κάτι τέτοιο γίνει, θα είναι σίγουρα για να αποκτήσουν μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: